Dispuut Défi

Dispuut Défi

Sinds 9 oktober 2019

In februari 2019 begon het allemaal, 3 vriendinnen - Jealy, Joy en Irne - kwamen met het idee voor een nieuw dispuut binnen de vereniging. Nog voor de in-oprichtingsfase begon sloten Romy en Suus hierbij aan. Twee feuten, drie activiteiten en heel wat mijlpalen later, werd het in oktober van 2019 dan echt een feit: Défi is een erkend dispuut binnen Studievereniging GEWIS.

Het verhaal van dit dispuut, begint eigenlijk al bij de naam: Défi. Défi is namelijk het Franse woord voor uitdaging. Binnen S.V. GEWIS hebben alle disputen een thema en wij hebben gekozen voor uitdagingen! We gaan activiteiten organiseren die de leden een nieuwe uitdaging bieden en zelfs een beetje buiten hun comfort zone halen. Zo kunnen we nieuwe dingen leren en grenzen verleggen, zowel voor onszelf als voor de deelnemers aan onze activiteiten!

Dit klinkt natuurlijk allemaal heel erg serieus, maar ondanks dat is gezelligheid toch nog het belangrijkste binnen een dispuut! Om die reden zijn wij ook regelmatig te vinden bij andere GEWIS activiteiten, (externe) feestjes en natuurlijk bij elke donderdag avond borrel.

Uitdagingen!

Deze uitdagende mentaliteit komt voornamelijk terug doordat we ook activiteiten organiseren voor de leden van GEWIS. Zo hebben we al eerder de leden van GEWIS gevaren laten ervaren op grote hoogte door te abseilen van het TU/e gebouw Vertigo en hebben we menig deelnemer uit hun comfort zone gehaald door hun blind verschillende hapjes te laten proeven. Natuurlijk is dit maar een klein voorproefje van alles wat wij neer hebben gezet, kijk voor het volledige overzicht op onze activiteiten pagina.